جریمه گوگل چیست؟

تصویر-جریمه-گوگل

لوگو-گوگل-پنالتی

جریمه گوگل چیست و 7 راهکار برای مقابله با آن

 

جریمه گوگل :

در واقع تأثیر منفی در رتبه سرچ وب‌سایت‌ها در گوگل می‌باشد که ناشی از ساختار الگوریتم سرچ گوگل است که به صورت اتوماتیک یا دستی اعمال می‌شود. ممکن است به علت به‌روزرسانی مشکل‌دار سایت یا شناسایی دستکاری سئوهای کلاه سیاه (کسانی که با استفاده از اشکالات الگوریتم سرچ گوگل باعث بالا رفتن غیراستاندارد رتبه سرچ در گوگل می‌شود) باشد. این مجازات باعث پایین آمدن رتبه جستجوی وب‌سایت بر اساس به روز رسانی الگوریتم‌های جستجوی گوگل می‌شود که علت آن یک هرزآگهی در وب سایت است.

بررسی اجمالی

گوگل سایت‌هایی را که بر خلاف  دستورالعمل‌های امنیتی خود عمل میکنند را جریمه می‌کند. این جریمه می‌تواند به شکل دستی یا به روز رسانی الگوریتمی گوگل پنگوئن  ( الگوریتم شرکت گوگل برای رتبه بندی صفحات وب) اعمال شود.

مجازات‌های گوگل می‌تواند به کاهش رتبه‌بندی برای یک کلمه کلیدی خاص یا به یک صفحه خاص منجر شود. هرگونه افت در رتبه‌بندی سرچ گوگل با کاهش قابل‌توجهی در ترافیک و بازدیدکننده سایت مواجه است. برای اینکه بدانید مورد مجازات گوگل قرار گرفته‌اید یا نه، می‌توانید از ابزار وب‌مستری گوگل استفاده کنید یا با تجزیه و تحلیل ترافیک فعلی با زمان قبل از به روز رسانی ثبت شده گوگل نتیجه‌گیری کنید.

 

انواع مختلف جریمه گوگل چیست؟

جریمه گوگل بر اساس نحوه اعمال و دخالت کاربر،به دو دسته پنالتی های الگوریتمی و دستی تقسیم بندی می شوند.

جریمه های الگوریتمی

جریمه‌های الگوریتمی تحریم‌های خودکار الگوریتم‌های گوگل در وب‌سایت‌ها برای کاهش رتبه جستجوی آن‌ها هستند. این جریمه‌ها پس از به‌روزرسانی‌های الگوریتمی اصلی روی سایت‌های خاص تأثیر می‌گذارند.

برخی از الگوریتم های مهم گوگل که وب سایت ها را کاهش داده اند عبارتند از:

  • پاندا : پاندا که در سال 2011 راه اندازی شد، وب سایت هایی را با محتوای تکراری، سرقت ادبی یا با کیفیت پایین تنزل داد. همچنین سایت هایی با محتوای هرزنامه تولید شده توسط کاربر و پر کردن کلمات کلیدی را تحت تاثیر قرار داد.
  • پنگوئن : سایت‌هایی با لینک‌های غیرطبیعی و بی‌کیفیت از مزارع پیوند، رتبه‌بندی پایین‌تر پنگوئن‌ها.
  • به روز رسانی محتوای مفید : این به روز رسانی که در سال 2022 راه اندازی شد، برای ارائه اطلاعات مرتبط و مفید به کاربران طراحی شده است. به این ترتیب، رتبه وب سایت هایی را که نیازهای انسان را برآورده می کنند، افزایش می دهد. سپس رتبه وب سایت هایی را که فقط به خاطر رتبه در موتورهای جستجو محتوا منتشر می کنند، کاهش می دهد.

جریمه های الگوریتمی مدیران وب را ملزم به رعایت تغییرات الگوریتم می کند. وقتی ربات‌های گوگل از این صفحات بازدید می‌کنند و تفاوت‌ها را تشخیص می‌دهند، رتبه‌بندی بهتری خواهند دید.

جریمه های دستی

گوگل یک تیم اختصاصی دارد که به صورت دستی سایت ها را بررسی می کند و در صورتی که وب سایتی دستورالعمل های Search Essentials را نقض کند ،جریمه های دستی اعمال می کند. جریمه های دستی ممکن است کل سایت یا فقط صفحات خاصی را تحت تاثیر قرار دهد.

زمانی که یک بازبین انسانی در گوگل تشخیص داده باشد که صفحات سایت با خط‌مشی‌های هرزنامه گوگل مطابقت ندارد، گوگل یک اقدام دستی علیه آن سایت صادر می‌کند.

 

نکته :

مدیران وب‌سایت‌ها باید پس از دریافت ایمیل جریمه گوگل بر علیه سایت‌هایشان به صورت دستی، اصلاحات را اجرا کنند و درخواست‌ بازنگری خود را به گوگل ارسال کنند.

گوگل و نرم افزارها

 

7 مورد از جریمه های گوگل و نحوه رفع آنها

بیایید متداول ترین مثال های جریمه گوگل را مرور کنیم تا بتوانید از آنها اجتناب کنید. اگر در حال حاضر جریمه شده‌اید، می‌توانید این بخش را نیز ارزشمند بدانید زیرا در مورد استراتژی‌های بازیابی جریمه گوگل نیز بحث می‌کند:

  1. پر کردن کلمه کلیدی
  2. پنهان کاری
  3. محتوا یا وب سایت هک شده
  4. محتوای نازک
  5. صفحات درگاه
  6. لینک های ورودی غیر طبیعی یا با کیفیت پایین
  7. محتوای اسپم تولید شده توسط کاربر

1. استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی

پر کردن کلمات کلیدی یک تاکتیک قدیمی سئو برای اضافه کردن بیش از حد و غیر طبیعی کلمات کلیدی به صفحه برای رتبه بندی آن است. اکنون به عنوان یک استراتژی سئو کلاه سیاه در نظر گرفته می شود، استفاده اغراق آمیز از کلمات کلیدی نه تنها دیگر به نفع یک وب سایت نیستند، بلکه  سایت هایی که به طور عمدی یا سهوی این کار را انجام می دهند، توسط گوگل جریمه می شوند.

چگونه از پر کردن کلمات کلیدی جلوگیری کنیم

الگوریتم های گوگل می توانند تشخیص دهند که آیا صفحه خود را با کلمات کلیدی بیش از حد بارگذاری می کنید یا خیر. گفته می شود، شما باید کلمات کلیدی را به طور طبیعی به محتوای خود اضافه کنید.علاوه بر این، به جای کلمات کلیدی تک کلمه ای، از کلمات کلیدی طولانی استفاده کنید. ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی مانند KeywordsFX و WebFX می‌توانند به شما کمک کنند تا به دنبال کلمات کلیدی مرتبط برای وب‌سایت و صفحات خود باشید.

2. پنهان کاری یا CLOAKING

Cloaking یکی دیگر از استراتژی های سئو کلاه سیاه است که خط مشی های هرزنامه گوگل را نقض می کند و به طور خلاصه به  روشی گفته می شود که مطالب و آدرس ها (URL) را به گونه های مخنلف، به کاربران انسانی و موتورهای جستجو ارائه می کند. در واقع، سئوکاران با استفاده از تکنیک کلوکینگ، دستوراتی را به search console می دهند تا با آن، نتایج متفاوتی را به کاربران و موتورهای جستجو به نمایش درآورند. Cloaking به طرق مختلفی عمل میکند، مانند:

  • نمایش یک نسخه متفاوت از یک صفحه به کاربر انسانی و موتور جستجویی مانند گوگل
  • هدایت یک کاربر انسانی به وب‌سایت دیگری زمانی که وب‌سایت اصلی در گوگل رتبه‌بندی می‌شود
استراتژی بازیابی جریمه گوگل برای پنهان کاری

اول از همه، عمدا از این استراتژی سئو کلاه سیاه استفاده نکنید. اگر عمداً از cloaking استفاده کرده‌اید، مراحل زیر را دنبال کنید تا آسیب را جبران کنید:

  • تغییرات و تغییر مسیرهای یواشکی در سایت خود را برطرف کنید
  • بررسی کنید که تغییرات شما اجرا شده است یا خیر
  • در Google Search Console، به Manual Actions بروید و یک درخواست بررسی ارسال کنید

هکرها معمولاً از پنهان کاری استفاده می کنند تا صاحبان سایت نتوانند فوراً تشخیص دهند که هک شده اند. اگر سایت شما هک شده باشد، کنسول جستجوی گوگل از طریق تب مسائل امنیتی به شما هشدار می دهد.

 

مطالب پیشنهادی آگهی دات کامتوضیحات متا و کاربردهای آن در سئو

3. محتوا یا وب سایت هک شده

یک وب سایت هک شده ممکن است با کاهش ترافیک و بازدید مواجه شود. به این دلیل که گوگل تشخیص می دهد که یک وب سایت هک شده هیچ ارزشی برای جستجوگر ایجاد نمی کند. بدتر از آن، ممکن است کد مخرب داشته باشد و به صفحات مضر هدایت شود.گوگل از طریق برگه مسائل امنیتی کنسول جستجوی گوگل به شما در مورد محتوای هک شده هشدار می دهد. همچنین می توانید این هشدار را در کنار URL سایت خود در SERP ها  مشاهده کنید.

چگونه یک وب سایت هک شده را بازیابی کنیم

استراتژی بازیابی جریمه گوگل برای وب سایت هک شده چیست؟ وب سایت خود را اسکن کنید تا آسیب پذیری ها را شناسایی کرده و آنها را برطرف کنید.

راهنمای مفید گوگل برای وب‌سایت‌های هک شده، نکاتی را برای نجات از این حمله سایبری ارائه می‌کند. سپس، امنیت وب سایت خود را با این نکات تقویت کنید:

  • بررسی های امنیتی منظم را اجرا کنید
  • از اسکنرهای بدافزار استفاده کنید
  • به طور منظم از اطلاعات وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید
  • سیستم مدیریت محتوای و افزونه های خود را به روز نگه دارید
  • گواهینامه لایه سوکت های امن (SSL) را پیاده سازی کنید
  • URL های ورود خود را پنهان کنید و تلاش های محدود برای ورود به سیستم را اجرا کنید
  • یک تأیید دو مرحله ای برای ورود به سیستم خود اضافه کنید

4. محتوای بی ارزش

گوگل بر ماموریت موتور جستجو برای ارائه صفحاتی که ارزش واقعی را برای جستجوگران ارائه می دهد تاکید می کند.هر وب سایتی ممکن است صفحاتی با محتوای کم داشته باشد. با این حال، اگر گوگل تشخیص دهد که سایت شما مملو از صفحات بی کیفیت با محتوای تولید شده توسط ابزارهای خودکار و یا ربات  است، ممکن است گوگل سایت شما را پر از محتوای بی ارزش ببیند که فاقد سیگنال های EEAT (تجربه، تخصص، اعتبار و اعتماد) است.

چگونه این جریمه گوگل را رفع کنیم

محتوا را با استراتژی‌های سئو کلاه سفید که در دراز مدت ارزش ارائه می‌کنند، اصلاح کنید. از میانبر انتشار محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی (AI) آنطور که هست استفاده نکنید، بلکه خودتان کمی آن را ویرایش، بازنویسی یا اضافه کنید. در اینجا چند نکته وجود دارد:

  • برای شناسایی کلمات کلیدی مرتبط برای وب سایت خود، تحقیق در مورد کلمات کلیدی انجام دهید .
  • صفحات ستونی (PILLAR PAGES)در سایت خود ایجاد کنید. صفحات ستونی صفحات فرود در وب سایت شما هستند که بر موضوعات کلیدی شما تمرکز می کنند. به عنوان مثال، وب سایت شما در مورد مالکیت حیوان خانگی است. ممکن است برای هر حیوان خانگی که درباره آن می نویسید صفحات ستونی داشته باشید: سگ، گربه، خرگوش و ماهی.
  • وب سایت خود را با محتوای باکیفیت که توسط فریلنسرهای مجرب نوشته شده و توسط متخصصان بررسی می شود، مقیاس دهید.

5. صفحات درگاه

ایجاد یک صفحه درگاه تاکتیکی است که در آن یک صفحه میانی برای رتبه بندی برای یک جستجوی خاص بهینه می شود. مانند ساختن دری است که در SERP ها رتبه بندی می شود و آنها را به سایت دیگری هدایت می کند.گوگل این صفحات را لایق جریمه گوگل می داند زیرا ارزشی برای جستجوگران قائل نیستند. آنها حتی ممکن است کاربران را با ارجاع به سایت های نا مربوط با جستجوی آنها گمراه کنند.

نحوه بازیابی از جریمه گوگل برای صفحات درگاه

به طور منظم تغییر مسیرهای خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که به صفحات بی مورد منتهی نمی شوند. روی ایجاد صفحات ارزشمند برای مخاطبین هدف خود تمرکز کنید .

6. لینک های ورودی غیر طبیعی یا بی کیفیت

ایجاد بک لینک یا لینک های پشتیبان ،یک استراتژی موثر سئو است که اعتبار سایت شما را بهبود می بخشد. توجه داشته باشید که لینک ها باید از وب سایت های با کیفیت باشند. متاسفانه افراد سودجو با تلاش برای دستکاری SERP با پیوندهای غیرطبیعی از این استراتژی استفاده کردند. به روز رسانی الگوریتم پنگوئن گوگل برای مبارزه با این موضوع ایجاد شده است.

چگونه از لینک های ورودی غیر طبیعی جلوگیری کنیم

فقط از استراتژی های ایجاد لینک کلاه سفید استفاده کنید تا مطمئن شوید هیچ وب سایتی با کیفیت پایین به شما لینک نمی دهد. به طور مرتب بک لینک های خود را با استفاده از کنسول جستجوی گوگل ، Ahrefs یا برخی از بهترین ابزارهای لینک سازی بررسی کنید .

اگر پیوند مشکوکی پیدا کردید (یا قبلاً برای یک پیوند ورودی غیرطبیعی جریمه شده‌اید)، ممکن است:

 

  • با مدیر آن وب سایت تماس بگیرید و درخواست کنید که لینک سایت شما را حذف کند.
  • اگر آنها لینک را حذف نکردند، بک لینک را با ابزار Disavow  گوگل  غیرفعال کنید.

7. محتوای هرزنامه تولید شده توسط کاربر

پست‌های وبلاگ و صفحاتی که کامنت‌ها را فعال می‌کنند، مستعد دریافت محتوای اسپم تولید شده توسط کاربر هستند. این نظرات ممکن است دارای پیوندهای خروجی به محتوای مخرب باشد.در نتیجه ممکن است کیفیت سایت شما کاهش یابد و به طبع آن ممکن است جریمه گوگل دریافت کنید.

چگونه از محتوای اسپم تولید شده توسط کاربر جلوگیری کنیم

از پلتفرم های تعدیل نظرات کاربران مانند commentguard  ویا napoleoncat برای فیلتر کردن هرزنامه ها استفاده کنید. همچنین می‌توانید احراز هویت و بررسی با کد CAPTCHA را پیاده‌سازی کنید تا هرزنامه‌ها به بخش نظرات شما وارد نشوند.اگر منابع لازم برای تعدیل نظرات را ندارید، عملکرد نظرات را در سایت خود خاموش کنید.

چگونه میتوانید از اعمال جریمه گوگل بر وبسایت آگاه شوید

چند راه وجود دارد که می توانید ببینید آیا مشمول جریمه گوگل شده اید یا خیر. در ذیل دو مورد از آنها را بررسی میکنیم:

نحوه آگاهی از جریمه گوگل

ساده ترین راه برای اینکه ببینید آیا با  جریمه گوگل مواجه شده اید یا خیر، علاوه بر پایش مستمر و کشف کاهش واضح ترافیک جستجو، بررسی کنسول جستجوی گوگل است. گوگل به راحتی یک تب Manual Actions را به سایت خود اضافه کرده است تا بتوانید دلایل  جریمه گوگل بر علیه سایت خود را شفاف سازی کنید.

به‌روزرسانی‌های Google با افت ترافیک

کشف مشکلات ریشه‌ای که ممکن است سایت شما داشته باشد، به تحلیل و زمان زیادی نیاز دارد. اگر برگه عملکرد جستجو را در کنسول جستجوی گوگل مشاهده کنید، می توانید دقیقا لحظاتی را مشاهده کنید که سایت شما ممکن است به دلیل به روز رسانی یا الگوریتم جریمه گوگل دچار افت ترافیک شود.

سعی کنید به بخش هایی از سایت خود که به طور خاص افت کرده اند نگاه کنید و ببینید آیا این نواقص با به روز رسانی یا استراتژی که در سایت خود امتحان کرده اید مطابقت دارد یا خیر. اغلب اوقات، این بررسی ها به شما سرنخ خوبی در مورد نحوه تنظیم استراتژی سئوی خود و اقداماتی که برای جبران از دست دادن ترافیک باید انجام دهید، به شما می دهد.

لوگو گوگل

جریمه گوگل برای استفاده از متن پنهان در سایت

همان طور که اشاره شد گوگل دوست دارد هر آن چه او میتواند کد های سایت را مشاهده کند، کاربران هم دقیقا همان متن را مشاهده کنند، در صورتی که در این موضوع تضادی وجود داشته باشد ربات های گوگل دست به کار شده و  اقدام به جریمه و پنالتی کردن سایت شما خواهد کرد.

برخی ادمین های سایت یک سری عبارت های کلید را در سورس سایت خود مخفی میکنند به طوری که ربات های گوگل میتوانند آنها را مشاهده کنند اما کاربری که وارد سایت شده به هیچ عنوان آن عبارت های کلید مخفی را مشاهده نمیکند.

این مورد در سال ها  قبل با یک تکنیک کاملا ساده توسط سایت های سودجو انجام میشود به طوری که چند خط از کلید واژه های خود را پشت یک دیگر تکرار کرده و فونت آن را بسیار کوچک میکردند. پس از آن نوشته مورد نظر خود را به رنگ پس زمنیه سایت خود تغییر میدادند تا از چشم کاربر مخفی شود. مثلا اگر پس زمینه سایت سفید بود، کل متن پر از کلید واژه خود را به رنگ سفید و فونت بسیار ریز در میآوردند.

اما امروزه این موضوع بسیار کم در سایت ها دیده میشود زیرا گوگل تمام کد های css شما را با دقت مشاهده میکند و اگر قصد شیطنت داشته باشید درگیر مجازات گوگل میشود.

البته گوگل ابتدا در سرچ کنسول چندین بار هشدر به شما میدهد که قسمتی از متن درون سایت شما با رنگ بکگراند سایت یکی است و قابل خواندن نیست، اما اگر به حرف های آن گوش نکنید درگیر جریمه گوگل میشوید.راهکار خارج شدن از جریمه گوگل که به این صورت انجام شده این است که اگر از تکنیک Keyword Stuffing کرده اید و متن را به رنگی در آورده اید که قابل نمایش نباشد، همه آنها را حذف کنید.

جریمه  گوگل را بدست کارشناسان سئو حل کنید

دست و پنجه نرم کردن با  جریمه گوگل  می تواند برای کسب و کار شما فلج کننده باشد و هر چه زودتر بتوانید آنها را برطرف کنید بهتر است. از تماس با کارشناسان سئوی ما برای کمک به بازیابی ترافیک و ایجاد یک جریان ثابت از ترافیک ارزشمند  وهمچنین مشاوره در خصوص جریمه گوگل برای تجارت خود دریغ نکنید !

مطالب پیشنهادی آگهی دات کام : خطای 404 چیست؟

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.